Diensten - Koning & van Zijl
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Diensten

Accountancy

Onze core business is accountancy. Een vak dat alles te maken heeft met: vertrouwen, persoonlijke aandacht en accurate kennis. Voor ons zijn dit de kernbegrippen voor onze dienstverlening. Dit in combinatie met jarenlange ervaring en een groot netwerk van kundige specialisten, verzekert u ervan dat u bij het juiste accountantskantoor zit.

Jaarrekening samenstellen

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. Voor een besloten vennootschap is de jaarrekening verplicht. Op basis van uw informatie stellen wij een jaarrekening op die voldoet aan alle wettelijke voorschriften. De jaarrekening is ook de basis voor de belastingaangifte.

De ondernemingsvorm

Bij het oprichten van een eigen bedrijf komt veel kijken, ook juridisch. Zo’n stap wilt u in één keer goed zetten. En wel met een partij die u vertrouwt. Bent u al wat langer onderweg en is uw onderneming gegroeid? Misschien tijd om eens na te denken over een andere ondernemings- of rechtsvorm. We adviseren en begeleiden u in het traject van wijzigingen.

“Wij besteden veel tijd en aandacht aan het opbouwen en onderhouden van een persoonlijke relatie,
maar kunnen tegelijkertijd de juiste professionele afstand bewaren.”

Belastingen verzorgen

Als ondernemer heeft u te maken met onder meer omzet-, loon-, inkomsten-, vennootschaps- en dividendbelasting. We begeleiden u door het doolhof van regels en verplichtingen. Daarbij kijken we altijd nauwkeurig of er optimaal gebruik wordt gemaakt van faciliteiten die binnen de meest recente regelgeving voor uw onderneming van toepassing zijn.

Jaarrekening controleren en beoordelen

Hoe kritisch we ook zijn: het samenstellen van uw jaarrekening geeft geen formele zekerheid. Bij een klein bedrijf is dit ook niet nodig. Wordt u bedrijf groter, dan wordt een ‘redelijke mate van zekerheid’ belangrijker. Bij controle van de jaarrekening geven wij, door dieper in te gaan op uw bedrijfsprocessen, zekerheid over de betrouwbaarheid van de informatie in uw jaarstukken.

Financieringsaanvragen…

… en ondernemingsplannen. Een eigen bedrijf starten kost de nodige energie en we ondersteunen u graag bij de stappen die genomen moeten worden op juridisch en fiscaal gebied. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij uw ondernemingsplannen en een financieringsaanvraag bij de bank. Ook kunnen we u helpen met het opzetten van een financiële administratie.

Begrotingen en prognoses

Prognoses en begrotingen geven u inzicht in de toekomst van uw bedrijf. Voor een financieringsaanvraag is het verplicht deze aan te tonen. Maar wat staat er precies in een goede prognose? Hierin kunnen wij u ondersteunen. We kunnen u onder meer helpen bij financierings-, investerings- en resultatenbegrotingen, en liquiditeitsprognoses.