Over ons - Koning & van Zijl
6
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over ons

Over ons

Koning & Van Zijl accountants bestaat sinds 1998. Er hebben verschillende bedrijfsnamen op ons pand gestaan, desondanks is de filosofie altijd onveranderd gebleven. De medewerkers hebben ruime ervaring in het vakgebied. Recent is Koning & Van Zijl accountants onderdeel geworden van Belastingadvies Zwart & Huting. Koning & Van Zijl accountants opereren zelfstandig onder de zo vertrouwde naam.

Altijd scherp op nieuws

De jarenlange kennis van de naamgevers van ons bedrijf in combinatie met de kwaliteit, betrokkenheid en specialistische inzichten van onze medewerkers maken ons een perfect op elkaar ingespeeld team. Samen zijn we scherp op nieuws en ontwikkelingen als het aankomt op wet- en regelgeving. In ons vakgebied veranderen de spelregels voortdurend, aan ons de taak om ze door te vertalen naar praktische handvatten voor u. Dat doen we overigens maar al te graag; ons vakgebied bestaat bij de gratie van ‘veel zwart en veel wit’. Maar daartussen ligt een heel groot grijs gebied waar vaak de oplossingen voor niet alledaagse vraagstukken liggen. Dat is wat ons vak zo uitdagend maakt voor onze specialisten.

Specialistisch netwerk

Wij weten veel, maar we kennen onze grenzen. Aanpalende vakgebieden zoals fiscaliteit, notariële zaken en pensioenen vergen soms verregaande specialistische kennis. Heeft u hulp nodig op een van deze vlakken? Dan doen wij een beroep op de ervaren professionals in ons netwerk. Als uw vaste aanspreekpunt onderhouden wij vervolgens het contact met de professionals.

Wij stellen ons graag aan u voor..

Peter de Kok

Peter de Kok

Accountant

Peter de Kok

Accountant

Na een jarenlange loopbaan bij de Rabobank heb ik 2003 de overstap gemaakt naar de accountancy.

Van deze beslissing heb ik geen moment spijt gehad. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik begeef me graag in de dynamiek van mijn klanten. Ik sta voor ze klaar en ben zakelijk en persoonlijk bij ze betrokken. Moeilijke vragen zijn voor mij een uitdaging. We halen eruit wat er in zit.

Ik ben getrouwd met Karen, woonachtig in Wageningen en samen hebben wij drie zoons in de puberleeftijd.  In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sport, zowel actief als passief. Denk hierbij aan tennis, wielrennen en voetbal.

Jorrit koning

Jorrit Koning

Assistent accountant / systeembeheerder

Jorrit Koning

Assistent accountant / systeembeheerder

In de digitale wereld waarin wij deze dagen leven, is een kennis over de werking van softwareprogramma’s en systemen steeds belangrijker en ook steeds leuker aan het worden. Toepassingen zoeken om systemen te integreren en om de binding tussen klant en accountant makkelijker te maken zijn dingen die echt bij deze tijd horen en waar ik me graag mee bezig hou.

Woon samen met mijn vrouw in het altijd leuke Amersfoort. Hobby’s voor mij zijn het kijken naar Engels voetbal, enorm fan van Manchester United, en uiteraard veelvuldig te vinden achter mijn pc thuis. Daarnaast een echte kattenliefhebber, waarvan we er 3 thuis hebben rondlopen.

Anjo van Egdom

Anjo van Egdom

Assistent accountant

Anjo van Egdom

Assistent accountant

Na diverse jaren in de verzekerings- en hypotheekbranche te hebben gewerkt ben ik in 2014 geswitcht naar de accountancybranche.

 

Voor mij was het een logische keuze aangezien ik altijd al meer affiniteit had met de administratieve en fiscale regelgeving. In 2005 heb ik namelijk praktijkdiploma boekhouden en in 2006 moderne bedrijfsadministratie behaald. Na enkele jaren, en diverse studies m.b.t. verzekeringen en hypotheekadvies, heb ik in 2017 de studie Register Belastingconsulent afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de studie Register Belastingadviseur. Ik vind het erg leuk om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Vanaf 1 december 2018 werk ik als assistent accountant bij Koning en Van Zijl Accountants.

 

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om een potje te tennissen of pak ik mijn racefiets om een leuk tochtje te maken.

Zw & H Portret-15

Nadia Berton

Assistent accountant

Nadia Berton

Assistent accountant

Mijn “wortels” liggen vanaf het begin in de financiële dienstverlening. Na een aantal jaren in het bankwezen, heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het verzekeringswezen. Doordat ik diverse functies heb bekleed, kan ik zeggen dat ik op administratief gebied van alle markten thuis ben.

Nadat ik de financiële wereld heb verlaten, heb ik besloten tot een carrière switch en heb ik mijzelf omgeschoold. In deze periode heb ik gemerkt dat het verzorgen van een financiële administratie een grote aantrekkingskracht op mij uitoefende en dat ik in dit vakgebied verder wilde. Na het behalen van het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), ben ik verder gegaan met Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Vanaf 1 juni mag ik deel uitmaken van dit dynamische team, waar ik mijn passie voor het secuur met cijfers omgaan goed kan gebruiken om onze klanten te ondersteunen.

 

Na mijn werk vertoef ik graag in de buitenlucht en probeer zoveel mogelijk de sportschool te bezoeken naast mijn hardloopactiviteiten. Mijn rust vind ik in een goed boek, (verre) reizen en mijn tuin(tje).

Marcel Huting

Marcel Huting

Belastingadviseur

Marcel Huting

Belastingadviseur

Tot mijn grote genoegen is de financiële en fiscale wereld al ruim 30 jaar mijn werkgebied. Na de Mavo/Meao heb ik de studies MBA, SPD en Register Belastingadviseurs gedaan en succesvol afgerond. Wat volgde was een aantal jaar, waarin ik werkte bij verschillende productiebedrijven en daarna een middelgroot accountantskantoor. In 2006 kwam ik bij Stichts Beheer als financieel directeur voor een aantal gelieerde administratiekantoren, zoals de Administratiebrigade, de Loonbrigade en de ZZP-brigade. Per 1 januari 2015 heb ik deze bedrijven overgenomen en ben ik de samenwerking aangegaan met Michiel Zwart. Het is fijn om te merken dat we dezelfde gedachten hebben over omgaan met jou als klant. Voor ons betekent dat: je waardering laten blijken, meedenken en je informeren over zaken die belangrijk voor je (kunnen) zijn. Nog voordat jij er zelf misschien bij had stilgestaan. Mijn drijfveer komt voort uit het zorgen dat alle aspecten in evenwicht zijn: financiële werkzaamheden, relatiebeheer en optimaal resultaat behalen voor mijn klanten. En met de nodige uiteenlopende expertises in eigen huis, kunnen we elkaar altijd helpen. Mijn grootste hobby is tennissen. En – natuurlijk zou ik haast zeggen – ik ben penningmeester van mijn tennisvereniging. Iets terug doen voor de organisatie waarbij ik me betrokken voel, vind ik immers belangrijk.

Vanity Schreuders

Vanity Schreuders

Administratief medewerkster

Vanity Schreuders

Administratief medewerkster

Na 5 jaar gewerkt te hebben als ZZP’er ben ik 1 februari begonnen bij Belastingadvies Zwart en Huting en Koning en Van Zijl Accountants als administratief medewerkster. Na jaren klant te zijn geweest ga ik graag de verwerking van alle financiële administratie oppakken.

 

Door mijn ervaring als ZZP’er weet ik hoe belangrijk het is om uw administratie op orde te hebben en goed advies te krijgen. In de toekomst wil ik u daarom graag ondersteunen in het in orde houden/maken van uw financiële administratie.

 

Naast mijn werk besteed ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin. En geniet ik volop van ons zoontje die geboren is in juli 2018!

Bas Jager

Bas Jager

Senior salarisadministrateur

Bas Jager

Senior salarisadministrateur

Ik zit al een tijd in dit vak. Sinds 1990 ben ik werkzaam als salarisadministrateur en deze werkzaamheden verricht ik sinds 2013 bij Loonbrigade. Mijn specialisme ligt in het verlengde van alles wat met personeel en salaris te maken heeft. Ik ondersteun werkgevers bij allerlei personeelszaken. Dat kan gaan van een loonberekening tot het opzetten van de gehele loonadministratie. Inclusief het aanmelden bij de benodigde instanties, bemiddeling bij arbodiensten en opstellen van arbeidsovereenkomsten. Dat is een mooie uitdaging die veel dynamiek met zich meebrengt. De ene werkgever is de andere niet. Tel daarbij op de verschillende branches, omvang van het personeelsbestand en uiteenlopende klantvragen en je snapt wel waarom ik mijn werk afwisselend en boeiend blijf vinden.