Partners - Koning & van Zijl
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Partners

Juridisch inloopspreekuur

Recent is Koning & Van Zijl accountants een samenwerking aangegaan met Renate Verstraaten van You and Me Legal. Dat maakt het voor u nog makkelijker om vrijblijvend al uw juridische vragen aan een deskundige voor te leggen. Elke maandag en om de week ook op dinsdagmiddag is Renate van You and Me Legal werkzaam vanuit het kantoorpand van Koning & Van Zijl accountants. Zeker weten dat Renate beschikbaar is? Neem dan van tevoren contact op met ons of met Renate zelf. Dit kan via het contactformulier hieronder.

You and Me Legal

Renate Verstraaten

Renate Verstraaten

www.youandmelegal.com

renate@youandmelegal.com

06-15872102

Voor- en achternaam

E-mailadres

Je bericht

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten)

Auxilium Adviesgroep

Auxilium Adviesgroep ondersteunt op allerlei kennisgebieden accountantskantoren om hun klanten zo accuraat mogelijk te adviseren en ondersteunen in hun dagelijks werk. Niemand kan van alle markten thuis zijn, ook u niet. Bij Auxilium Adviesgroep werken no-nonsense vakspecialisten die behulpzaam kunnen zijn bij het beantwoorden van elke klantvraag. Hoe lastig deze ook is. Of het nu een vraag is op het gebied van jaarverslaggeving, een fiscaal optimalisatievraagstuk, actuele ontwikkelingen op het gebied van huwelijks vermogensrecht of estate planning.